KURUMSAL
Anatolia Bulgur fabrikası 2012 yılında ŞeyhDavut AYDOĞAN ve Çetin AYDOĞAN tarafından kurulmuştur.2014 yılından itibaren hizmet verdiğimiz bulgur fabrikasında geçmişten gelen tarım ve ziraat tecrübesi ile kaliteli ürün, güven ve hijyenik üretime vermiş olduğumuz önemle halen müşterilerine hizmet vermektedir.

Gelişen teknolojiyi takip ederek üretim kalitesini yükseltip ürün çeşitliliğini arttırarak devam eden Anatolia Bulgur fabrikası 10.000 m2 açık alan 2.500 m2 kapalı alanda yıllık 50.000 ton bulgur üretimi yapmaktadır. Yurtdışına ihracat yapan firmamız paketleme tesisi ile büyük marketlerin raflarında yer alarak tüketiciye ulaşma hedefindedir.

2014 yılından itibaren yurtdışı ihracatta ve iç pazara dönük hizmet vermektedir.

Tecrübeli teknik ve deneyimli çalışanlarımızın gücüyle hammaddelerden (%100 durum buğdayı) ve tamamen hijyenik koşullarda en kaliteli, teknolojik, makinalar kullanarak üretime devam etmektedir.